Adax lancerer deres første skokollektion

Adax har mere på hjerte end smukke tasker. Det danske brand løfter sløret for deres første skokollektion. Få et smugkig her

Det danske taskebrand Adax er kendt for at lave smukke kvalitetstasker tro mod dets skandinaviske ophav. Men nu udvider Adax deres repertoire og beviser, at deres evner rækker langt udover taskeverdenen, ved at offentliggøre mærkets nyeste skud på stammen: sko.

Adax lancerer en superlækker skokollektion, som ligesom mærkets flotte tasker, er i et klassisk look og med fokus på stilrent design og lækre materialer.

Psst … Få en lækker Adax-makeuppung i gave. Se hvordan her

Det er Adax' designer, Naja Silfen, der sammen med resten af designteamet har viderebragt mærkets rene og minimalistiske stil i den nye udvidelse, så kvaliet og design går op i en højere enhed.

Adax har hentet inspiration fra deres talrige rejser i forbindelse med deres taskedesign, og ønsker at forkæle deres kunder med den nye skokollektion. Skoene er skabt med fokus på komfort, og kommer i fire forskellige materialer: lækkert kalveskind, glat læder, ruskind og slangemønster.

De meget pæne sko vil blive solgt eksklusivt på Adax.dk, fra slutningen af februar, og vil koste fra 799 - 1.299 kroner.

Psst ... Kan du huske da Adax teamede op med den norske it-girl Caroline Berg Eriksen?

Her på redaktionen er vi i hvert fald spændte på, at få fingrene i de flotte sko fra Adax.