© Instagram / @alexachung

Alexa Chung designer håndtaske

Bliver dette den nye it-taske? Den koster blot 200 kroner, men kommer kun i et begrænset oplag

14. november 2017 af Amira Høg Daimar

Alexa Chung har flirtet med designfaget siden 2009, hvor stilikonet skabte den hypede Alexa Bag for Mulberry. Siden har Alexa Chung startet et mærke i eget navn, og nu lancerer hun endnu en taske, men til en langt lavere pris.

Tasken er lavet i samarbejde med American Express for at markere fem-års jubilæet for bankens Amex Small Business Saturday Initiative – et tiltag, der fremmer små virksomheder og slår et slag for at ‘shoppe småt’.

“At støtte små, selvstændige virksomheder har altid været vigtigt for mig, fordi det var sådan, jeg voksede op – vi handlede i den lokale Hampshire-slagter eller landsbybutik,” fortæller Alexa Chung og fortsætter:

“Nu, hvor jeg er voksen og har min egen virksomhed, er jeg meget opmærksom på, hvor svært det kan være at få noget op at køre.” 

Alexa Chungs håndtaske er udført i blå og hvide Gingham-tern, dekoreret med Alexa Chungs ‘A’-signaturlogo og koster cirka 208 kroner.

“Dette er den første taske, vi har skabt som mærke, og jeg ville afspejle vores mål som virksomhed: At lave ting, der er sjove, tidløse, finurlige, men stadig lettilgængelige og cool,” forklarer Alexa Chung om designet.

Tasken bliver forhandlet fra 15. november på Alexachung.com/amex

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...