© Instagram / @alexachung

Alexa Chung designer håndtaske

Bliver dette den nye it-taske? Den koster blot 200 kroner, men kommer kun i et begrænset oplag

Alexa Chung har flirtet med designfaget siden 2009, hvor stilikonet skabte den hypede Alexa Bag for Mulberry. Siden har Alexa Chung startet et mærke i eget navn, og nu lancerer hun endnu en taske, men til en langt lavere pris.

Tasken er lavet i samarbejde med American Express for at markere fem-års jubilæet for bankens Amex Small Business Saturday Initiative – et tiltag, der fremmer små virksomheder og slår et slag for at ‘shoppe småt’.

“At støtte små, selvstændige virksomheder har altid været vigtigt for mig, fordi det var sådan, jeg voksede op – vi handlede i den lokale Hampshire-slagter eller landsbybutik,” fortæller Alexa Chung og fortsætter:

“Nu, hvor jeg er voksen og har min egen virksomhed, er jeg meget opmærksom på, hvor svært det kan være at få noget op at køre.”

Alexa Chungs håndtaske er udført i blå og hvide Gingham-tern, dekoreret med Alexa Chungs ‘A’-signaturlogo og koster cirka 208 kroner.

“Dette er den første taske, vi har skabt som mærke, og jeg ville afspejle vores mål som virksomhed: At lave ting, der er sjove, tidløse, finurlige, men stadig lettilgængelige og cool,” forklarer Alexa Chung om designet.

Tasken bliver forhandlet fra 15. november på Alexachung.com/amex.