Alexander Wang designer for H&M

Glæd dig til efteråret, hvor du kan shoppe Wangs design i H&M

Hvis der er en mand, der er kendt for at få sportswear tilbage i moden, er det den amerikanske designer Alexander Wang. Og hvis du kan lide stilen, er der godt nyt til dig, for i går aftes annoncerede han nemlig på Instagram, at det er ham, der står bag efterårets designer-samarbejde med H&M.

Alexander Wang er især kendt for sine ultra-lækre T-shirts, fra undermærket T by Alexander Wang, og en stil, der er præget af lækre detaljer fra sportstøjet - han har gjort joggingbukser, shorts, sweatshirts og sporty kjoler super hotte.

Det er noget af et scoop for H&M, der sidste år havde kæmpe succes med et designersamarbejde med den franske designer Isabel Marant.

Designeren annoncerede nyheden på hans første post nogensinde på instagram @alexanderwangny ved at poste denne video:

Kollektionen Alexander Wang x H&M vil bestå af dame- og herretøj samt accessories. Derudover vil Wang tilbyde en nyfortolkning af livstilsprodukter, der rækker ud over mode. Kollektionen vil kunne fås i omkring 250 H&M-butikker over hele verden og på hm.com fra den 6. november 2014.

“Jeg er beæret over at være en del af H&M’s designersamarbejde. Det er en sjov og spændende proces at arbejde sammen med deres team. De er meget åbne over for at flytte grænser og skabe en platform for kreativitet. Det er en fantastisk måde at udbrede Alexander Wangs brand og livsstil til et bredere publikum," siger Alexander Wang.

“Alexander Wang er en af de mest betydningsfulde designere i modeverdenen i dag. Han ved præcis, hvad folk vil gå med og designer det med en smittende energi og lidenskab. Det er utrolig spændende at samarbejde med ham i år,” siger Margareta van den Bosch, H&M’s kreative rådgiver.

Du kan se alle Alexander Wangs kollektioner på style.com