America's Next Top Model ikke helt slut alligevel

Lige som du troede, at verdens bedste modelshow, America's Next Top Model, var borte for altid, kommer denne glædelige nyhed

Tilbage i oktober sidste år kunne vi fortælle den triste nyhed, at Tyra Banks og den populære modelkonkurrence America's Next Top Model ville stoppe succes-serien efter hele 22 sæsoner.

Det ville ikke være helt ved siden af, at kalde det slutningen på en æra, især fordi showet havde haft os klistret til skærmen i alle de 13 år, det havde kørt.

Men før vi kunne nå at savne det ikoniske tv-program alt for meget, kom denne glædelige nyhed: America's Next Top Model vender tilbage!

Showet skal dog gennemgå en større forandring, hvilket blandt andet indebærer, at det bliver overtaget af den populære tv-kanal VH1.

Programmet skal så at sige tilbage til rødderne, og bliver fremover filmet i New York, ligesom første sæson blev det.

ANTM uden Tyra Banks

Det eneste, der kan sætte en dæmper på den ellers glædelige nyhed er, at den altid sjove og dramatiske Tyra Banks ikke skal være programmets værtinde i den nye sæson. Dog skal den tidligere topmodel ikke helt holdes udenfor festlighederne, da hun stadig vil være med hele vejen – denne gang bag kameraet som producer.

Så selvom vi allerede havde mistet håbet om at se mere til de drømmende modelaspiranter – som bestemt ikke altid bliver til mere end bare det – har den gode nyhed plantet et et stort smize på vores ansigter, og vi er sikre på, at den nye sæson bliver intet mindre end fierce.