Bliv knivskarp som it-girl Leigh Lezark

Den 25-årige amerikanske dj og model har en rå og minimalistisk stil. Bliv inspireret af hendes enkle og forførende outfits

1 / 10

Leigh Lezarks smukke aubergine-farvede kjole er fra Burberry Prorsum. Den store grå clutch er en fin lys kontrast til det ellers mørke outfit.

2 / 10

Leigh Lezark er rå i både vest og top fra Givenchy. Hun holder resten af sit outfit i sort, og en gigantisk ring er eneste smykke.

3 / 10

Leigh Lezark er sort fra top til tå uden dikkedarer. Skarpt, enkelt og effektfuld.

4 / 10

Leigh Lezark gør sin transparente nederdel fra Davidelfin sofistikeret ved at kombinere den med en klassisk bodystocking og et delikat læderbælte. Hun poserer sammen med Gordon Nicol, der er hendes kollega i dj-trioen The Misshapes.

5 / 10

Intet - heller ikke accessories - får lov til at stjæle opmærksomheden fra Leigh Lezarks flotte kjole. Det skulle da lige være neglene, der har den hotte grønne farve.

6 / 10

Leigh Lezark bliver oftest set i sort, grå og pudder, men nogle gange hopper hun ud i farver. Den røde kjole er fra Christian Dior, og hun gør den feminine kjole dramatisk ved at tilføre sorte og tætte strømper.

7 / 10

Leigh Lezark har valgt en koralfarvet neglelak - farven går igen i mønstret på hendes kjole. Dj'en gør sit udtryk ekstra råt ved at bruge spidse ankelstøvler til kjolen fra Marios Schwab.

8 / 10

Asymmetriske kjoler er super hotte. Leigh Lezark pifter sit look op med en grøn taske.

9 / 10

Leigh Lezark holder hele sit look i sort og hvidt - lige fra det smalle armbånd til neglelakken. Resultatet er skarpt og sejt.

10 / 10

Leigh Lezarks page står i skarp kontrast til hendes lyse, elegante og lækre outfit.

Leigh Lezark er blandt sidste års nye og hotte stilikoner. Mød de nye it-girls - klik her.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev