Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Modeblogger Elin Kling.

Blogger Elin Kling designer for H&M

H&M har indgået sit første bloggersamarbejde nogensinde med den populære svenske blogger Elin Kling

Normalt er det forbeholdt store, internationale designere som Stella McCartney, Sonia Rykiel og senest Lanvin at designe kollektioner for H&M.

Men nu har den svenske highstreetgigant indgået sit første samarbejde med en modeblogger. Det er den populære Elin Kling, som står bag Sveriges mest læste modeblog Style by Kling. Hun er desuden moderedaktør på avisen Expressen og grundlægger af bloggersitet Minoutfit.se.

Kollektionen er på ni stykker tøj og bliver kun solgt i udvalgte H&M-butikker i Sverige. Blandt andet i Divided-afdelinger i Malmø og Stockholm.

“At være den første til at lave denne form for svensk samarbejde føles utroligt smigrende og fedt. Det har været meget inspirerende at få lov til at arbejde så tæt sammen med H&Ms designteam, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kollektionen er minimalistisk og rå, men med tydelige referencer til boheme, der afspejler min personlige stil,” siger Elin Kling om samarbejdet.

10 procent af salget af Elin Klings kollektion vil gå til nødhjælpsarbejdet i Unicef.

Se Elin Kling blog her: Stylebykling.tv4.se.