h&m samarbejde anna glover kollektion
© H&M

Blomster på budget: H&M klar med ny kollektion

Farver og mønstre i fuldt flor dominerer H&M's nye fælleskollektion med printdesigner Anna Glover. Se de fine design, som kan shoppes fra i dag, her

H&M har haft stor succes med forskellige designsamarbejder igennem årene. Senest var det modehuset Erdems design, som vi fik mulighed for at købe til highstreetpriser i H&M's butikker, og nu er turen kommet til et mindre kendt navn: den britiske printdesigner Anna Glover.

Anna Glover er kendt for at skabe farverige, feminine og finurlige tapeter og tekstiler, og i anledningen af samarbejdet med H&M har hun skabt nogle helt særlige print til highstreetgiganten. De nye design er alle inspirerede af botanik, som blandt andet er blevet til flagrende kjoler, bukser og skjorter med hjælp fra H&M's in-house designteam.

“Vi er store beundrere af Anna Glovers arbejde, og vi er derfor meget glade for at samarbejde med hende om denne capsule-kollektion. De forskellige styles er drømmende samt nemme og behagelige at have på – og de viser meget smukt de print, som Anna Glover skabte for H&M. Det er en vidunderlig måde for alle at tilføje lidt forår til garderoben,” udtaler H&M's designdirektør, Pernilla Wohlfahrt, om samarbejdet.

Alle Anna Glovers print bliver først malet i hånden, hvorefter de scannes ind digitalt, og herefter overføres til tekstilerne.

Se et udvalg af kollektionen herunder, og shop det hele fra i dag på Hm.com.

© H&M
© H&M
© H&M