Bruuns Bazaar indgiver konkurserklæring

Det ikoniske og elskede danske brand har set sig nødsaget til at dreje nøglen om. Læs med her

Efter 22 år på den danske designscene har Bruuns Bazaar i dag desværre meddelt, at de har indgivet konkurserklæring. Siden grundlæggelsen i 1994 har det danske brand høstet international anerkendelse og har været et af de førende modehuse i Skandinavien.

Bruuns Bazaars konkurserklæring kommer blot få uger efter, at danske Wackerhaus også desværre måtte melde, at brandet måtte trække stikket på grund af økonomiske problemer.

Læs et uddrag af pressemeddelelsen herunder, som Bruuns Bazaar sendte ud i dag:

“Bruuns Bazaar A/S har igennem de seneste år dygtigt og ansvarligt nedbragt engagementet betydeligt med selskabets bankforbindelse efter bankens forlangende, samtidig med at selskabet gennemgår en omfattende turn-around. Denne turn-around var vi halvvejs igennem, men det har desværre ikke været muligt at sikre tilstrækkelig langsigtet finansiering til gennemførelsen af anden og sidste del af genopretningen, som ville kræve øget investering i markedsføring og salgsudvikling.

Vi beklager dybt overfor vores dygtige medarbejdere og samhandelspartnere i ind- og udland, at der ikke kunne findes en langsigtet finansiel løsning til trods for ejernes villighed til at indskyde et tocifret millionbeløb i yderlig kapital til at udvikle Bruuns Bazaar brandet.

Scandinavian Designers Gruppen vil fortsat lede efter spændende skandinaviske brands, som kan tilknyttes platformen og udvikles til succes."

Bruuns Bazaar ejer også de to succesfulde brands Baum und Pferdgarten og Six Ames. Disse er ikke omfattet konkursbegæringen og begge fortsætter som uændret.