© Wenn.com

Burberrys chokerende udmelding

Efter 17 års tro tjeneste forlader chefdesigner Christopher Bailey det traditionsrige modehus

Burberry har sendt chokbølger gennem modeverdenen med annonceringen om, at deres chefdesigner gennem 17 år, Christopher Bailey, takker af i slutningen af 2018.

Christopher Bailey har været en del af Burberry siden 2001, og er bredt anerkendt forat have transformeret det traditionsrige modehus, som i dag er et af verdens mest eftertragtede luksusmærker.

Nu tager Burberry snart hul på et nyt årti og en ny rejse, og derfor har Christopher Bailey besluttet, at det er rette tidspunkt for ham at tage afsked med modehuset. Burberrys administrerende direktør, Marco Gobbeti, forstår og støtter Baileys beslutning, og indleder nu jagten på hans efterfølger:

“Burberry har undgået en fantastisk forvandling siden 2001 og Christopher har været afgørende for firmaets succes i perioden. Selvom jeg er ked af ikke længere at have mulighed for at arbejde sammen med ham, giver arven, han efterlader sig, og det exceptionelle talent, vi har hos Burberry, mig en enorm tillid til vores fremtid,” udtaler Marco i en pressemeddelse.

Christopher Bailey

© Wenn.com

Burberrys bedste dage ligger foran os

Christopher Bailey er ligeledes afklaret, selvom det var en svær beslutning at træffe:

“Det har været det største privilegium i mit arbejdsliv at være hos Burberry, hvor jeg har arbejdet sammen med og lært fra en ekstraordinær gruppe mennesker gennem de sidste 17 år. Burberry indkapsler så meget af det, der er godt ved Storbritannien. Som en organisation er den kreativ, innovativ og udadvendt. [Modehuset] fejrer mangfoldighed og udfordrer den viden, det får. Det er over 160 år gammelt, men det har en ung ånd (…) Det har virkelig været et inspirerende sted at arbejde og beslutningen om at forlade [det] var ikke let. Jeg tror dog virkelig, at Burberrys bedste dage stadig er foran [modehuset],” forklarer Christopher Bailey.

Der er ingen tvivl om, at Christopher Baileys imponerende bedrifter hos Burberry ikke vil blive glemt, og vi glæder os både til at se, hvad fremtiden bringer for Bailey og for Burberry.