By Malene Birger - uden Malene Birger

Malene Birger forlader modehuset af samme navn og stifter nyt firma

=

Efter 10 år med eget modehus stopper Malene Birger i By Malene Birger og laver nyt firma. Udadtil skaber hendes exit muligvis chockbølger i modeverden, men faktisk har fratrædelsen længe været ventet i By Malene Birger. Efter hun solgte sin andel af aktierne i By Malene Birger til IC Companys i 2010, skiftede hun samtidig fra at være kreativ direktør til kreativ konsulent.

Det populære brand er dog i sikre hænder hos tidligere design manager Christina Exsteen. Her tæller blandt andet, at hun har været i huset i mange år og allerede har haft det overordnede ansvar for tidligere kollektioner. Samtidig er det hende, der kan takkes for, at der fra AW14-kollektionen og fremover vil være en smykkekollektion af ædelmetal tilknyttet som fast indslag.

Med lanceringen af sit nye firma Birger1962 kommer Birger, ifølge rygterne, til at fokusere mere på kunst og interiørdesign.

Her på Costume glæder vi os til at følge med i de nye tider for By Malene Birger, og vi ønsker Malene rigtig mange gange held og lykke med sit nye projekt!

Christina Exsteen