Cara Delevingne designer for Dkny

Til oktober lancerer Cara en kollektion for Dkny og netop nu søger hun modeller til at joine hende i kampagnen

Cara Delevingne er på alles læber i øjeblikket, hvad enten hun designer en rygsæk i samarbejde med Mulberry, starter sin egen tv-karriere, indspiller musik, får venindetatovering med modellen Jourdan Dunn eller som nu; designer en kollektion for Dkny.

Cara gik sit første show for Dkny for to år siden og for cirka et år siden startede de samarbejdet omkring kollektionen. Til Wwd udtaler hun: “Jeg kan ikke tro, at nogle tilfældige, rå ideer endelig er blevet til min egen kollektion... Designs med mit eget navn på og i samarbejde med det ikoniske Dkny brand.”

Kollektionen kommer til oktober og vil bestå af 15 unisex items, der afspejler Caras androgyne stil. Du finder alt fra en hue til ca. 400 kroner, en T-shirt til ca. 800 kroner og en læderjakke med aftagelige ærmer til ca. 4.000 kroner.

Vil du være model med Cara? På Instagram i går skrev topmodellen desuden, at hun søger fans, der sammen med hende skal være kampagnemodeller for kollektionen. For at lege model side om side med Cara skal du upoade et billede til Instagram 'looking fresh' , som Cara siger, og tagge #CaraD4DKNY og #CaraWantsYou. Du skal være 18 år for at deltage og kan deltage frem til 16. juni.