Chanel og Adidas har (måske) lavet en sneaker

Et samarbejde mellem Chanel, Adidas og Pharrell Williams er dukket op til overfladen. Se de nye sneakers her

Adidas Originals har et langsigtet partnerskab med Pharrell Williams, der både har designet tøj og sko for sportsgiganten. Men nu lader det til, at en tredjepart bidrager til samarbejdet: Det ikoniske modehus Chanel (der snart åbner to butikker i Danmark).

Billeder af et nyt sneakersdesign med alle tre navne som afsender florerer på internationale medier, men der hersker stor tvivl om, hvorvidt billederne er ægte.

Modsætninger mødes

Det er ikke være første gang, at Pharrell Williams samarbejder med Chanel. Musikeren har tidligere sunget duet i Chanel-filmen Reincarnation og medvirkede i en kampagnevideo for Chanels Gabrielle-taske i foråret.

Dog har Chanel og Adidas aldrig flettet fingre, men tidligere på året stadfæstede samarbejdet mellem Louis Vuitton og Supreme, at luksushuse i stigende grad er begyndt at gå sammen med streetwear- og sportsmærker, så det potentielle partnerskab er ikke utænkeligt. Desuden har Adidas allerede erfaring med at samarbejde med high-end brands, da sportsmærket står bag to vellykkede kollektioner med Alexander Wang.

Yeezy Mafia

Hverken Adidas Originals, Chanel eller Pharrell har kommenteret på lækagen, som oprindeligt kommer fra de såkaldte Yeezy Mafia – en anonym gruppe af sneakersentusiaster, der ifølge GQ Magazine altid er “uhyggeligt nøjagtige”.

Mens vi venter på en officiel udmelding fra en af de tre parter, kan du se nærmere på det mulige fællesdesign herunder, der er en monokrom fortolkning af Adidas Orignals-modellen Hu NMD Trail.

© Yeezy Mafia
© Yeezy Mafia