Chanel uden Karl Lagerfeld?

Karl Lagerfelds kommende Chanel-show bliver muligvis designerens sidste, skriver flere medier

Farvel til Lagerfeld?

I modens verden forekommer mange rokeringer, og særligt 2016 har vist sig som et år præget af chefdesigner-skifte hos mastodonter som Saint Laurent og Lanvin.

Og nu koger rygtebørsen igen: Karl Lagerfeld formodes at gå på pension efter Chanels kommende Cruise-show på Cuba. Det skriver Page Six og Fashionista.

Rygterne svirrede allerede under Milanos modeuge i februar, hvor de også nåede Costumes moderedaktion, men det er først nu, at snakken har fundet vej til medierne:

“Han er virkelig træt. Han har det ikke godt, og han er klar til at stoppe,” fortalte en af Lagerfelds venner eftersigende til Page Six.

Chanel afviser alle rygter

Men trods snak i krogene, fejer Chanel alle rygter af bordet:

“Rygterne om, at hr. Lagerfeld stopper med kollektionerne og at Cruise-kollektionens show på Cuba bliver hans sidste, er udokumenterede,” udtaler en talsmand til britisk Vogue.

Efter 33 år i spidsen for Chanel, 50 år hos Fendi og et selvbetitlet mærke, er Karl Lagerfelds arbejdsbyrde kun blevet større de seneste år, hvor designeren har dedikeret endnu mere tid til personlige fotografiprojekter.

Hvad end rygterne er sande eller ej, under vi hr. Lagerfeld, der formodes at fylde 83 til september, en meget velfortjent pause.