Costume indgår unikt designsamarbejde

Blot 50 bliver sat til salg – se, om det er den ultimative accessory, du skal have fingrene i dette efterår

Når Copenhagen Fashion Week skydes i gang denne uge, bliver Costume-redaktionen kørt fra show til show i deres egen, unikke Renault Twingo Costume Edition. Costume har nemlig skabt et cool fashiondesign til Renaults populære Twingo – og du kan også få fingrene i bilen, der bliver sat til salg i 50 eksemplarer.

Bilen har designdetaljer, der tager udgangspunkt i de klassiske og minimalistiske tendenser, som er en vigtig del af Costumes egen identitet.

“Vi er til det strømlinede, minimalistiske, praktiske og det fine. Det har vi lagt vægt på, da vi sammen med Renault designede bilen”, fortæller Costumes assisterende moderedaktør Jeanette Friis Madsen.

Renault Twingo Costume Edition er den perfekte bybil, der stilfuldt og let får dig rundt til dagens gøremål.

Din bil er en mindst lige så vigtig accessory, som de items du nøje kuraterer til din garderobe. Den er en forlængelse af din personlige stil, og nu er der endelig en bil, som er designet præcis til dig, der elsker mode og ikke vil gå på kompromis.

“Vi ville gerne give bilen et minimalistisk udtryk, og derfor var det et klart valg, at bilen skulle være sort. Udtrykket er ikke for prangende, men giver en følelse af underspillet luksus”, uddyber Jeanette Friis Madsen.

Smuk, sort "Étoilé"-metallak og alufælge giver Renault Twingo Costume Edition et luksuriøst udtryk.

Underspillede detaljer

Når du kigger nærmere på Renault Twingo Costume Edition, opdager du, at der er mange små detaljer i designet i alt fra valg af den sorte "Étoilé-"metallak til interiøret. Taget på bilen er skabt i et unikt, grafisk mønster, der består af Costume-logoer.

“De små Costume-logoer er en fin og underspillet detalje. Du skal helt tæt på for at kunne se, hvad der egentlig står, hvilket er meget i vores ånd", forklarer assisterende moderedaktør Jeanette Friis Madsen.

Taget på Renault Twingo Costume Edition har et unikt mønster, der diskret skiller sig ud i gadebilledet, når du ser bilen oppefra – fx fra din lejlighed.

Unik og fuld af fashion

“Bilen er super sej, cool og lille, hvilket gør den genial til kvinden, som foretrækker en kvik bybil”, tilføjer Jeanette Friis Madsen.

Renault Twingo Costume Edition er en veludstyret limited fashion edition med et unikt Costume-design, der blandt andet består af sort "Étoilé"-metallak, alufælge og læderrat.

Bilen har fuld udstyrspakke og giver dig alt, du har brug for. For eksempel parkeringssensor, R & GO navigationssystem, aircondition og meget mere.

Du kan finansiere en Renault Twingo Costume Edition fra 1.690 kr./md.* med 0 kr. i udbetaling. Eller du kan købe den fra 106.900 kr. eksklusiv levering. En almindelig Twingo fås fra 79.900. Læs mere her.

Med Renault Twingo Costume Edition er der tænkt over alle detaljerne – fra den indvendige styling til de unikke detaljer på bilens ydre.