CR Fashion Book udvider

Carine Roitfeld udvider sin portefølje af magasiner med sin nye CR Men's Book. Læs mere her og se hvilke flotte kurver, der skal pryde den første udgave

Det er kun tre år siden den tidligere redaktør for Vogue Paris, Carine Roitfeld, lancerede sit populære magasin, CR Fashion Book, og nu er hun allerede klar til at udvide.

Det sker i forbindelse med chefredaktørens nye CR Men's Book, som hun allerede løftede sløret for i sidste måned, men som udkommer første gang 10. september – side om side med den syvende udgave af CR Fashion Book, (hvor du blandt andet kan se Cindy Crawfords talentfulde børn).

Den første udgave af CR Men's book er centreret omkring Carine Roitfelds arketyper af maskulinitet, der har udfordret grænserne for køn, seksualitet og mode gennem tiderne. Men lige så vigtig som disse mænd er de stærke kvinder, der er i mændenes liv.

Derfor er det ingen mindre end den smukke supermodel Kate Upton, der poserer i den første udgave af CR Men's Book i en serie med pinup-inspirerede billeder:

Kate Upton var den første forsidestjerne på CR Fashion Book tilbage i 2012, og Carine Roitfeld udtaler:

"Kate har altid været alt, hvad jeg elsker. Hun er det modsatte af mig – en Marilyn i dag. For min nye CR Men's Book repræsenterer hun forskellige typer af skønhed, og de seksuelle fantasier alle mænd har. Enjoy!"