Danmark får sin egen luksus accessoriewebshop

Fra i dag kan du shoppe internationale luksusmærker på Collagetheshop.com

Du kender Mulberry, Gucci, Bottega Veneta og Burberry. Du ved måske også, at de har butikker i Danmark. Men kender du også butikkerne Collage the Shop, som ligger i Illum i København samt i Helsinki? Collage the Shop er en multi-brand butik med lækre luksusmærker som og i dag kl.12 slår de virtuelle døre op for en fin webshop, som du kan finde på Collagetheshop.com.

Collagetheshop.com kan, som den eneste danske e-shop, tilbyde en lang række af de største internationale luksusmærker samlet på et sted. På e-shoppen findes mærker som; Alexandre Birman, Bottega Veneta, Burberry, Gucci, Jimmy Choo, Mulberry, Reed Krakoff og Salvatore Ferragamo. I tråd med forretningerne er porteføljen af mærker dynamisk, og den vil derfor løbende byde på nye og spændende mærker.

Collagetheshop.com giver altid 14 dages fuld returret (også på udsalgsvarer) og de næste 14 dage er der også fri fragt. Derefter er der stadig fri fragt og returfragt på køb på 5.000 kroner og derover.

”Vi er utroligt glade for, at vi kan efterkomme vores kunders efterspørgsel på at handle high-end luksus accessories på nettet fra en dansk udbyder,’’ siger Marius Møller, E-Commerce Direktør. ”Vi er stolte af, at kunne præsentere et samlet og udvidet Collage the Shop univers, som er baseret på vores kunders præmisser, tid og specifikke ønsker. Tilmed et univers de selv kan være med til at præge og fuldende fremadrettet.”

Besøg webshoppen på Collagetheshop.com.