Slow Fashion 1123 vil levere bæredgtig mode
© Slow Fashion 1123

Dansk koncept vil gøre op med hurtig mode

Slow Fashion 1123 er træt af modens forbrugskultur, som har konsekvenser for miljøet, og vil tilbyde kvalitet frem for kvantitet

Vi kan alle blive enige om, at modens cyklus og tendenser går hurtigere end nogensinde før, hvilket blandt andet har bevirket, at mange modehuse har indført den såkaldte see now, buy now-model.

Men de flygtige modetendenserhar ikke kun konsekvenser for pengepungen; ifølge initiativtagerne bag det nye koncept Slow Fashion 1123, går det også slemt ud over vores klode.

Netop bekymringen for miljøet fik Josephine Raun til at udtænke konceptet bag Slow Fashion 1123, som er en ny konceptbutik på Gothersgade.

Psst … Senest har highstreet-kæden Zara også fokuseret på bæredygtig mode, se den miljøvenlige kollektion her

Josephine Raun, der både chefdesigner og kreativ direktør for Slow Fashion 1123, udtaler om konceptet:

“Vi lever i en tempofyldt verden, og vi har brug for at tage det mere roligt. Dette gælder specielt for modeverden. Forbrugerne køber tøj i store mængder, som er produceret hurtigt og nogle gange under forfærdelige tilstande. Vi bør tænke på de sociale og miljømæssige påvirkninger, som fast fashion-industrien har på vores verden.”

I butikken finder du også design fra de tre andre bæredygtige brands: Other Vintage, Phine Raun Fashion Design og Awesome Designers.

Vil du høre mere om butikkens bæredygtige koncept, holder de åbningsfest på fredag d. 28. oktober fra klokken 17 til 21.

Vil du lægge vejen forbi Slow Fashion 1123, finder du butikken på Gothersgade 153 i København K, og du kan læse mere om åbningsfesten her, og finde Slow Fashion 1123 på Facebook her.