Dansk sko-ikon indgår samarbejde med kultbrand

Skomekkaet Notabene er teamet up med det überpopulære, japanske skobrand, Toga Pulla. Se det hele her

Det japanske skobrand, Toga Pulla, har på rekordtid opnået kultstatus med fans som Beyoncé, Miley Cyrus og en god portion af kvindelige skoelskere.

Populariteten er ikke til at tage fejl af, og skyldes ikke mindst Toga Pullas kendte buckle boot, som byder på den helt ideelle kombination af western rock’n’roll tilføjet feminint design.

Skomekkaet Notabene har ført Toga Pulla og deres fantastiske buckle boot helt fra brandets spæde oprindelse. Notabene fører nu det tætte samarbejde med det japanske brand endnu videre, hvilket har kulmineret i et designsamarbejde omkring den kendte buckle boot, og som passende har fået navnet Notabene Copenhagen x Toga Pulla.

“Vi er utrolig glade for vores relation til Toga Pulla, som bestemt har tilført noget humoristisk rock n’ roll til vores øvrige kollektion, men vi synes, at vi kunne tilføje noget dansk funktionalitet og stil til designet. Derfor introducerer vi nu Toga Pulla buckle boot AJ006 i en række eksklusive og unikke farver og materialer, som vi ved, at den nordiske kunde elsker. Sidst, men ikke mindst, har vi re-designet sålkonstruktionen på støvlen, så den passer perfekt til de Skandinaviske forhold," fortæller direktør hos Notabene, Martin Friis.

Den re-designede Notabene x Toga Pulla bucket boot findes foreløbig i et yderst begrænset antal og sælges efter først-til-mølle-princippet, når støvlen rammer butikken torsdag 29. oktober kl. 15.00.

Vi ses i køen!

Samarbejdet lanceres ved en event hos Notabene, Kronprinsensgade 10, torsdag 29. oktober kl. 15.00, samt online via Notabene.dk fra samme tidspunkt.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER