Danske Gertrud Hegelund (til venstre) er model i Louis Vuittons efterår/vinter 2011-kampagne sammen med fem andre upcoming modeller: Zuzanna Bijoch, Daphne Groeneveld, Nyasha Matonhodze, Anaïs Pouliot og Fei Fei Sun. ©

Danske Gertrud poserer for Louis Vuitton

Costumes tidligere forsidemodel Gertrud Hegelund pryder Louis Vuittons efterår/vinter 2011-kollektion

Louis Vuitton plejer at have et godt øje til etablerede topmodeller, når de har valgt modeller til deres kampagner. De seneste sæsoner har blandt andre Freja Beha, Rachel Zimmermann, Christy Turlington og Natalia Vodianova prydet det franske modehus' kampagner. Men på Louis Vuittons efterår/vinter 2011-kampagne er seks upcoming modeller blikfang - én af dem er danske Gertrud Hegelund, der tidligere har været på forsiden af Costume.

Driving ms. Vuitton

Kampagnen har fået titlen Driving ms. Vuitton, og de seks upcoming modeller har fået selskab af fem vintagebiler og syv racehunde. Steven Meisel har stået bag kameraet, Pat McGrath har lavet makeup, mens Guido Palau har sat modellernes hår.

"Steven Meisel og jeg mødtes og besluttede os for, at vi ville fortælle en enestående historie med vintagebiler, små hunde og friske, unge kvinder. Scenariet er klassisk og inddrager rejselivet, men jeg synes, vi gav det et moderne og en anelse vovet, ironisk twist," siger Louis Vuittons chefdesigner Marc Jacobs.

Modellerne poserer i vintage-biler.
Steven Meisel har stået bag kameraet, mens Pat McGrath har stået for makeuppen og Guido Palau for håret.