De 5 bedste podcasts om mode og design

Podcasts er det perfekte alternativ til traditionel radio. Vi har samlet 5 fantastiske, som tager dig bag om modeverdenen

Når du cykler, tager toget, venter på bussen, vasker op, går en tur eller keder dig på arbejdet. Podcasts kan man høre, hvor som helst og når som helst.

Vi har samlet de fem bedste om mode og design til dig.

99% INVISIBLE

Det bedste program om design og arkitektur. Her kan du høre om alt fra Ikea-hacking og grundlæggeren af det første shoppingcenter – til hvordan den røde AIDS-sløjfe blev skabt.

Manden bag er Roman Mars, og han og hans team beskriver programmet som “et lille radioprogram om design, arkitektur og den 99 % usynlige aktivitet, der skaber vores verden”.

Hør programmet her.

SECTION D, MONOCLE

Magasinet The Monocle har siden 2011 haft en digital 24-timers radiokanal med shows, der fokuserer på design, arkitektur, kultur, business og international politik.

Section D er Monocles ugentlige show om design, der fokuserer på nyheder fra verdens førende design studios. Hør om alt fra hvorfor Hay sælger design til rugbrødspriser til Miacara, et prisvindende møbeldesign for dyr.

Hør Section D her.

STIL, SVERIGES RADIO

Hvis du er frisk på at prata lite svenska, eller måske nærmere at forstå nogle andre, der prata svenska, så er public service-programmet Stil et indsigtsfuldt program om, hvordan mennesker påvirker vores (tøj)stil set med psykologiske, økonomiske og sociologiske øjne.

Hør om Anna Wintours fascination af Serena Williams’ stil eller om Kanye Wests drøm om at skabe menneskehedens største modebrand.

Hør podcasten her.

AMERICAN FASHION PODCAST

Fra et radiostudie i Brooklyn, New York bringer American Fashion Podcast ugentlige snakke om internationale modetrends og upcoming designere.

Der er debat og diskussion og gæsterne tæller blandt andet designere, entrepanører, fotografer og kostumedesignere. Hør om modebranchens sejre og udfordringer fra branchens egne folk.

Hør det hele her.

OH BOY

Modesitet Manrepeller.com har for nylig lanceret en podcast-kategori i deres menu. Deres egen filmskaber, Jay Buim, interviewer hver uge seje kvinder i modebranchen om deres arbejde, liv og selvfølgelig mode.

Hør eksempelvis om Cosmopolitan.coms redaktør, Amy Odell, fortælle om sin nye bog Tales from the Back Row, der tager dig med backstage til livet som journalist i en kæmpe, summende modeindustri.

Hør Manrepellers podcasts her.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER