Halloween 2016
© Instagram / @gigihadid

De bedste Halloween-kostumer nogensinde

Fra Beyoncé som Barbie til en hær af Heidi Klum-kloner. Vi har samlet Hollywoods bedste Halloween-kostumer, så du kan blive inspireret til din uhyggelige udklædning

Årets mest uhyggelige årstid, Halloween, falder som altid 31. oktober. Vi benytter anledningen til at se nærmere på nogle af kendislands bedste Halloween-kostumer nogensinde, så du kan blive inspireret til din udklædning.

Hollywood-stjernerne går ofte all-in på deres udklædning, men med lidt snilde og kreativitet kan du fortolker deres gode idéer, så de passer til dig.

Heidi Klum-kloner

Der er ingen, der går så meget op i Halloween som Heidi Klum. Supermodellens årlige Halloween-fest er kendt som Hollywoods største, hvor værtinden hvert år overgår sig selv med vilde kostumer.

Et af Klums bedste udklædninger til dato var, da hun mødte op med fem modeller, der fremstod som kloner af modellen. Hvis du og resten af din venindegruppe mangler et tema, er der masser af inspiration at hente her.

Beyoncé som Barbie-dukke

Der er med garanti mange, der vælger at klæde sig ud som den ikoniske Barbie-dukke. Tag skridtet videre, ligesom Beyoncé, og pak dig selv ind i den originale kasse.

Kylie Jenner som Christina Aguilera

Man er ikke i tvivl om, hvem Kylie Jenner er klædt ud som her. Outfittet fra musikvideoen til Dirrty kræver et besøg i den lokale genbrug, så du kan finde et par lasede skindbukserat klippe itu. Ellers skal du bare skaffe masser af selvbruner, en falsk næsering og en blond paryk.

Josephine Skriver som monster

Med lidt makeup-færdigheder og de rigtige Youtube-tutorials kan ethvert outfit transformeres til et uhyggeligt monster eller en skræmmende zombie. Men vi garanterer ikke, at alle formår at se lige så smukke ud som den danske Victoria's Secret-engel samtidig.

Katy Perry som Hillary Clinton

Det har været et skræmmende år rent politisk, så hvorfor ikke klæde sig ud som en af frontfigurene i den blodige kamp om præsidenttitlen? Hvis din kæreste eller ven mangler et kostume, kan han passende klæde sig ud som Donald Trump.

Gigi Hadid som Cindy i Grease

Den eftertragtede models udklædning er både pæn og let at fortolke. Alt, du skal bruge, er dine strammeste, sorte bukser, en bikerjakken, en rød læbestift og et godt krøllejern – så har du også en god grund til at synge You're The One That I Want hele natten lang.

Heidi Klum som Jessica Rabbit

Heidi Klum har præsteret så mange gode udklædninger, at hun bliver nødt til at optræde på listen en gang mere.

Supermodellen var knap til at genkende som Jessica Rabbit, og det tog angiveligt 15 timer at påføre de forskellige implanter og sminke.

Kostumet er selvfølgelig meget svært at efterligne, men en mere beskeden Jessica Rabbit vil let kunne genskabes med den rette røde kjole og paryk, samt masser lilla øjenskygge.

Lady Gaga som spøgelse

Lady Gaga er kendt for sine ekstreme outfit, men i 2014 valgte hun et af de mest enkle kostumer til Halloween: Et spøgelse.

Kostumet er ualmindeligt let at efterligne, da alt, du skal bruge, er et gammelt lagen og en saks.

Khloe Kardashian som Storm

Du får en god grund til at gå amok med din highlighter, hvis du gør Khloe Kardashian kunsten efter, og klæder dig ud som superhelten Storm fra X-men.

Lav din egen kappe, og find en sølv paryk, så er du godt på vej. For ekstra effekt kan du købe et par hvide kontaktlinser.

Iggy Azelea som Cruella Deville

Tern er en af sæsonens største trends, så du har måske allerede et par lignende bukser i skabet – og hvis ikke, er der god grund til at investere i et par, da de også kan bruges til hverdag.

Tilføj en klassisk hvid skjorte og en stor pels, samt den ikoniske sort-hvide paryk, og du har transformeret dig selv til en af Disneys største skurke, Cruella Deville.

Erin Sander som Eleven

Der er ikke noget bedre tidspunkt at klæde sig ud som Eleven fra hitserien Stranger Things end til Halloween, hvor anden sæson får premiere. Med den rigtige lyserøde kjole, den blonde paryk og lidt blodnæse vil alle kunne forstå referencen.