Den oprindelige supermodel siger stop

En af hvor tids største supermodeller annoncerede i går, at hun i en alder af 50 år går på pension

I går annoncerede Cindy Crawford, på trods af sit comeback på Vogues forside, at hun i løbet af i 2016 vil indstille modelkarrieren.

Cindy Crawford bliver 50 i år, og kan dermed fejre, at hun har har været aktiv model i mere end 30 år i en branche, hvor mange ellers stopper som 30-årige.

Cindy Crawford startede sin modelkarriere som 17-årig, og gik hurtigt fra at være model til at blive supermodel, og mange kan nok især kende hende på det ikoniske modermærke ved overlæben.

Cindy Crawford i 1988 fotograferet af Terence Donovan for britisk Vogue

Om beslutningen har Cindy Crawford udtalt følgende til Rhapsody Magazine:

“Jeg er sikker på, at jeg vil blive fotograferet i ti år mere, men ikke som model. Og det er helt fint, jeg har opnået alt. Jeg har arbejdet med de mest fantastiske fotografer. Hvad mere skal jeg opnå? Jeg kan ikke blive med med at genopfinde mig selv. Jeg burde ikke skulle blive ved med at bevise mit værd. Det vil jeg ikke mere.”

Selvom supermodellen så mere end fantastisk ud i Balmains nye SS16-kampagne, er hendes tid som model altså slut nu.

Heldigvis står den næste generation af Crawfords klar til at gå i modelmoderens fodspor, og det bliver spændende at se, om Cindy Crawfords børn vil få en ligeså så gloværdig karriere som moderen, der nu siger farvel og tak.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!