Den største modeudstilling nogensinde i Danmark

Kom til åben talk og mode i verdensklasse, når det parisiske modehus Peachoo+Krejberg rykker ind i Rundetårn med udstillingen Dark Angels

Fra 29. august og en måned frem rykker den hidtil største internationale modeudstilling til København. Der er tale om det parisiske modehus Peachoo+Krejberg, som rykker ind i Rundetårn med udstillingen Dark Angels, og tager dig med på en tidsrejse gennem ti års vilde modekreationer.

Med fuglelignende dragter, couture-teknikker og perleapplikationer, der tager over 150 timer at lave, er der tale om fransk mode på højeste niveau.

Den ene del af designduoen er danske Roy Krejberg, som er en af landets modes største nulevende ikoner. Roy Krejberg har boet et årti i Paris, hvor han stod i spidsen for Kenzo Homme som kreativ direktør, inden han i 2004 stiftede modehuset Peachoo+Krejberg sammen med den indiske designer Peachoo Datwani.

MØD DESIGNEREN BAG Udstillingen bliver skudt i gang 29. august klokken 20.00, hvor du har mulighed for at møde holdet bag udstillingen, når designeren Roy Krejberg og modeforsker Ane Lynge-Jorlén afholder en åben talk om Roy Krejbergs karriere, tilblivelsen af udstillingen og international mode.

Billetsalget er allerede åbent, og du kan købe din billet for 50 kroner her.

Psst … Du kan nå at se den flotte udstilling indtil 27. september 2015.