Derfor er sålen afgørende for dine sneakers i 2018

Går du og overvejer, hvilke sko du skal gå efteråret i møde med, eller hvilke der skal ryddes ud af samlingen, skal du holde øje med sålen

Sneakers i 2018 © Anna Stokland
1 / 5

De sidste mange år har moden været domineret af sneakers. Tendensen ser ikke ud til at aftage foreløbig, da flere af de store modehuses SS18-kollektioner ligeledes er domineret af det sporty fodtøj.

Dog er der særligt en ting, du skal kigge efter, hvis du vil investere i et par sneakers, der holder langt ind i 2018. I hvert fald, hvis man spørger stylisten Marni Senofonte, som blandt andet styler Beyoncé og Kendall Jenner:

“Jeg har set på hver eneste kollektion til de forskeligge shows under modeugerne, og hver kollektion bød på cool tyksålede sneakers,” udtaler Marni Senofonte om den kommende sneakersmode i en pressemeddelelse for Reebok.

Efter at have gået de forskellige SS18-shows igennem, ser vi også flere eksempler på den tykke, og specielle sål som set hos eksempelvis Loewe.

Skal du investere i et par sneakers til næste sæson, skal du derfor gå efter en iøjnefaldende og tyk sål, og du kan finde inspiration fra modehuse som Céline og Louis Vuitton her.

Psst ... Sådan får du sneakers fra Gucci med dine initialer

sneakers Céline SS18 © Anna Stokland / Céline SS18
2 / 5

Céline SS18

sneakers Prada SS18 © Anna Stokland / Prada SS18
3 / 5

Prada SS18

sneakers Louis Vuitton SS18 © Anna Stokland / Louis Vuitton SS18
4 / 5

Louis Vuitton

sneakers Loewe SS18 © Anna Stokland / Loewe SS18
5 / 5

Loewe SS18

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev