Design en tandbørste og vind en tur til New York

Vil du gerne vinde en tur for to personer til New York til en værdi af cirka 14.000 kroner? Så se med her

For Jordan er en tandbørste ikke bare en tandbørste - og hvorfor skal den også være det? Vi pynter vores badeværelse med shampoo og balsam i nøje udvalgte beholdere, duftlys og fine håndklæder. Hvorfor overse tandbørsten i denne styling?

Jordan har gjort det muligt for dig at designe din egen tandbørste og dermed deltage i konkurrencen om en tur med Air France til New York - nårhj ja, og så får du da også lige 100 unikke og personlige tandbørster til dit eget design.

Alt du skal gøre er at gå ind på Individualbyjordan.com og designe din egen tandbørste. Det bedste design vinder (udvalgt af en jury).

Costume har været inde og designe vores drømmetandbørste, som selvfølgelig ser sådan her ud:

Skynd dig ind og design din personlige drømmetandbørste, og deltag i konkurrencen.

1. præmie Flybilletter for to personer tur-retur med Air France til New York samt 100 unikke Jordan tandbørster med eget design (værdi ca. 16.700 kroner)

2. præmie Flybilletter for to personer tur-retur med Air France til Paris samt 100 unikke Jordan tandbørster med eget design (værdi ca. 7.700 kroner)

3.-10. præmie Vipp tandbørstekrus i hvid, 2 Jordan designtandbørster og et 6 måneders abonnement på Woman for 1. halvår 2015 (værdi 903 kroner)