© PR

Din favoritøl overrasker nu med virkelig pæn tøjkollektion

...og så er det endda i samarbejde med det danske streetwear-brand Soulland.

En nyhed hos ølmærket 1664 vil normalvis forbindes med nye spændende, drikkelige varianter såsom den skønne sommerøl Blanc Rosé – men ikke denne gang.

1664 og Soulland er nemlig gået sammen om en limited kollektion af seje styles, som du kan få fingrene i fra 14. september, hvor kollektionen bliver lanceret på Soullands hjemmesde.

Kollektionen inkluderer otte unisex items i klassiske nuancer, og henvender sig både til fest og hverdag men brillierer, i bogstavelig forstand, til et gå-i-byen outit.

Det er ikke første gang, at anerkendte modebrands indgår i forskellige overraskende samarbejder. Du husker måske da OFF-WHITE og IKEA gik sammen om en ny innovativ kollektion.

Måske undrer du dig over, hvad fællesnævneren for Soulland og 1664 er. Selv udtaler Amanda Lunding Smith, der er brand manager hos 1664 således:

"Dette samarbejde repræsenterer en unik mulighed for at bringe to verdener sammen – mode og øl. Vi deler en fælles vision om at skabe noget opsigtsvækkende og mindeværdigt, og vi tror på, at denne kollektion vil appellere til både Soulland- og 1664-fans. Det har været inspirerende at arbejde sammen med de dygtige folk hos Soulland om at skabe en helstøbt kollektion, der forener vores fælles passion for stil, god smag ogsans for detaljer.”

Kollektionen vil være tilgængelig på Soullands hjemmeside 14. september 2023.