Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Har du en bh, du ikke bruger længere, kan du donere den til kvinder i nød hos Anne Sax i København.

Din gamle bh hjælper kvinder i nød

Doner din gamle bh til Røde Kors via lingeributikken Anne Sax

Forny din lingeri-garderobe med god samvittighed. Anne Sax, der står bag lingeri-butikken Anne Sax, Grønnegade 30, København K, har nemlig fået en superfin idé. Du kan donere din gamle bh til Røde Kors, og få 100 kroners rabat på din nyebh i den helt rigtige størrelse hos Anne Sax.

Ideen til kampagnen opstod en dag i et prøverum i lingeributikkken.

"Jeg stod med en kunde, hun strålede og havde endelig fundet det lingeri, der passede perfekt. Hun var så begejstret, at hun ville beholde det på, og hun bad mig smide den gamle bh i skraldespanden. Det gav et lille gip i mig, for selvom den gamle bh slet ikke passede hende og for hende var værdiløs, så var den pæn og forholdsvis ny. Da jeg oplevede det igen med en anden kunde, besluttede jeg mig for, at de bh'er, som ikke længere har værdi for den enkelte kvinde, skulle gøre gavn andre steder," siger Anne Sax.

Hun kontaktede Røde Kors, og foreslog organisationen et samarbejde. Røde Kors blev begejstret for ideen, for otte gange om året sender den godgørende organisation nemlig tøj - herunder lingeri - til kvinder i nødramte områder.

Kampagnen henvender sig til alle kvinder og varer indtil torsdag 12. maj. Anne Sax har siden sommeren 2010 haft en lingeributik i eget navn på Grønnegade 30, København K.

Følg kampagnen på Facebook på Facebook.com/shopsax.