Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Der findes også kun ét eksemplar af den unikke ring med en åben blomst af rosa safir. Den koster cirka 531.000 kroner. Kræver nok lidt opsparing.

Eksklusiv smykkelancering i Stockholm

Champagnen flød, jordbærene var badet i chokolade og diamantsmykkerne funklede farverigt, da Costume var inviteret til eksklusiv smykkelancering

Hvis du vil funkle og glimte en lille smule mere end alle andre nytårsaften, skal du måske lægge vejen forbi Stockholm. Den svenske hofjuveler W.A. Bolin har nemlig indgået et samarbejde med den svenske designer Oscar Magnusson. Han har kreeret en eksklusiv smykkelinje af ringe, vedhæng og øreringe i hvidguld og eksklusive stene: blandt andet rosa opaler, brillianter, diamanter og månesten. I den anledning var Costume inviteret til en luksusriøs lancering af de smukke smykker, der blev holdt i den svenske bank SEBs lokaler. I kælderen viste levende modeller i sorte kapper de unikke stene frem og W.A. Bolin og Oscar Magnusson bød i stueetagen på boblende champagne, jordbær badet i chokolade og kokos og liflig sorbetis lavet af mynte og agurk serveret med levende harpemusik.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev