Få 10 % hos & Other Stories

... hver gang du indleverer dit brugte tøj eller tomme skønhedsprodukter! Læs mere om & Other Stories' nye bæredygtige tiltag her

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på Costume elsker bæredygtighed. Faktisk så meget, at vi har grøn til det nye sort, og sætter ekstra fokus på bæredygtige brands, og nu er der tilføjet endnu et brand til vores liste over miljørigtige brands, nemlig & Other Stories.

& Other Stories har siden lanceringen i 2013 haft et genbrugsprogram, som har opfordret kunder til at returnere skønhedsemballagerne, når de er blevet tomme. Nu udvider det svenske highstreetbrand altså det bæredygtige program til tekstiler.

SÅDAN FUNGERER DET

GENBRUG AF TEKSTILER:
Medbring alle former for tekstiler (uanset brand og tilstand) til den nærmeste & Other Stories-butik. Dine poser afhentes efterfølgende af & Other Stories’ genbrugspartnere og overdrages herefter til videre brug.

GENBRUG AF SKØNHEDSEMBALLAGE:
Genbrug & Other Stories’ skønhedsemballage ved at indlevere tomme beholdere fra makeup, bath & body og skin care hos & Other Stories.

For enhver indlevering af enten tekstiler eller skønhedsemballage, får du en rabatkupon med 10 % som tak for genbrug. Rabatkuponen kan anvendes én gang og er gældende i tre måneder.

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER