Få et glimt af Chanels hypede udstilling

Dørene til Mademoiselle Privé åbner snart, og Chanel giver os nu denne teaser på noget af det, du skal glæde dig til at se til udstillingen

Om bare to uger åbner Chanels Mademoiselle Privé-udstilling i London – læs mere om hele udstillingen her – og nu udgiver det franske modehus en lille teaser.

I videoen ser vi skønne modeller og skuespillerinder, der alle er Karl Lagerfelds faste Chanel-muser, som Keira Knightley, Kristen Stewart samt mor og datter-parret Lily-Rose Depp og Vanessa Paradis.

De er igang med at blive fotograferet af Karl Lagerfeld i en række portrætter til Mademoiselle Privé-udstillingen og bærer alle smykker fra en ny re-edition af Bijoux de Diamants – en kollektion designet af Gabrielle Chanel selv i 1932. Tøjet er Chanel haute couture, der er specielt designet til kvinderne til lejligheden.

Psst ... Se 10 ikoniske klassikere fra Coco Chanel her

Få et sneak peak på udstillingen herunder i denne behind the scenes-video fra fotoskydningen, hvor Lily-Rose Depp blandt andet fortæller, hvorfor det er, hun elsker at skyde med Karl Lagerfeld:

Se med her (og book din flybillet!):