Få sangerinden Little Boots stiltips

Gummistøvler og en paillettop er god festivalstil, mener den Roskilde Festival-akutelle Little Boots

23. juni 2009 af Marie Lodberg

Little Boots aka Victoria Hesketh giver koncert på Roskilde Festival 2009. Hendes debutalbum Hands udkom 8. juni. Costume har interviewet sangerinden:

Hvad er det perfekte festival-outfit?
Det skal jo både være praktisk og festligt. Hvis du har gummistøvler eller et par store støvler på fødderne og trækker i et par denimshorts, er du praktisk på benene, så kan du passende være festlig i toppen - tag en paillettop på, og du er klar.

Hvem skal du høre på Roskilde?
Jeg skal helt sikkert høre Yeah Yeah Yeahs, og så skal jeg hoppe rundt til Kanye West.

Har du et godt festival-råd?
Pak masser af varmt tøj, og husk den mest åbenlyse ting at tage med - soveposen. Det er nemlig den værste ting at glemme.

Hvordan vil du beskrive din musik?
Det er elektronisk, poppet og disko.

Hvad inspirerer dig?
Jeg bliver inspireret af Donna Summer, David Bowie, The Human League og Kate Bush. Og så henter jeg inspiration fra mine rejser. Da jeg var i L.A. for at skrive sange til mit album, skrev jeg nummeret "New in town", som handler om at føle sig fremmed et nyt sted.

Hvad er dit favorit-scene-outfit?
Jeg elsker alt, der skinner og er guld. Lig for tiden optræder jeg ofte i en funklende lilla kjole, som er stram nedom, og som har masser af flæser på ærmerne. Scenetøj skal glimte og fange lyset, og så skal det se fint ud, når jeg bevæger mig. Og det er vigtigt, at jeg kan bevæge mig i det, når jeg danser rundt.

Hvordan er din stil?
Jeg er vild med Studio 54's look - alt, der funkler. Og så kan jeg lide tøj, der har overraskende former og farver. Jeg er vild med disko og bruger min fantasi, når jeg klæder mig på. Jeg køber mange af mine ting i vintage-butikker. En af mine yndlingsbutikker er Beyond Retro i Østlondon.

Hvem er dit stilikon?
Kate Bush, fordi hun er så usædvanlig og går ikke på kompromis. Jeg er også vild med klassiske stilikoner som Brigitte Bardot og Audrey Hepburn. Selvom det er længe siden, at de var med i film, så er deres stil stadig up-to-date.

Hvad er god stil?
Når outfittet er originalt sat sammen, uden at det virker for gennemtænkt. Det er tydeligt, når man prøver lidt for hårdt. Min bedste veninde Annie har virkelig en god stil. Hun dyrker et 1990'er-look med masser af nervøst velour, store hatte og veste uden på skjorter.

Favorit i klædeskabet?
Jeg elsker min håndtaske i guld fra Alexander McQueen. Uanset hvilket tøj, jeg har på, føler jeg mig altid velklædt, når jeg har den med mig. Og så er der plads til alle mine sager i den.

Besøg Little Boots Myspace-side - klik her.

Besøg Little Boots hjemmeside - klik her.

 

 

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...