Få Karl Lagerfeld og Chanel hjem i stuen

Ny bog dokumenterer på smukkeste vis Karl Lagerfelds mange kollektioner for Chanel, og lader dig dykke ned i tre årtier af utrolig mode

Lige siden 1983 har Karl Lagerfeld og Chanel udgjort et af modeverdens mest succesfulde partnerskaber, og det var i sin tid Karl Lagerfeld, der for alvor fik Chanel tilbage på alles læber.

I dag er Chanel større end nogensinde og deres butikker og catwalkshows er altid en utrolig opfindsom og spektakulær oplevelse.

Derfor ser vi her på Costume meget frem til udgivelsen af bogen Chanel Catwalk: The Complete Karl Lagerfeld Collections, som indeholder en gennemgang af Karl Lagerfelds mange kreationer for Chanel.

Bogen giver dig indsigt i, præcis hvor store og omvæltende skift der er sket i modens verden gennem de sidste tre årtier inden for både haute couture, ready to wear, resort og capsule-kollektionerne.

I bogen kan du også dykke ned i de populære og meget aktuelle 90’ere og få et inspirerende gensyn med de originale supermodeller Naomi Campbell, Cindy Crawford og Kate Moss, der dengang altid var at finde på Chanels catwalk.

Er du vild med mode og særligt dette ikoniske modehus, er Chanel Catwalk: The Complete Karl Lagerfeld Collections en uundværlig investering til bogreolen eller stuebordet derhjemme.

Chanel Catwalk: The Complete Karl Lagerfeld Collections kan købes på Amazon.co.uk til ca. 200 kroner fra i dag her.