Flere glimt fra Alexander Wang for H&M-kollektionen

Først flashede popsensationen Rihanna et komplet Alexander Wang x H&M-look. Nu afslører Hollandske Vogue flere detaljer fra den kommende kollektion

Siden samarbejdet mellem den svenske highstreetkæde H&M og modemogulen Alexander Wang blev bekræftet på dette års Coachella Festival i maj, har vi ventet spændt på et komplet look fra den kommende kollektion.

I juli fik vi de første glimt fra det hypede samarbejde, da Alexander Wang postede et billede på Twitter af et sæt små boksehandsker med sine berømte initialer ingraveret i læderet. Det første sneak peak bekræftede vores håb om, at Alexander Wang ville videreføre sin sporty æstetik i kollektionen for H&M.

Efter måneders stilhed blev badgal Riri i mandags spottet på New Yorks gader i intet mindre end et komplet sæt fra H&M x Alexander Wang - og hvilken bedre anledning end NYFW til at afsløre flere detaljer fra den allerede über hypede kollektion?

Looket, Rihanna bar, bestod af en cropped top og stramme leggings, begge items holdt i grå og sorte nuancer og overplastret med Wang-logoer.

Vi var knap nok faldet til ro oven på afsløringen af det første Wang x H&M-look, før hollandske Vogue overraskede os med flere detaljer fra det længeventede samarbejde.

Hollandske Vogue har løftet sløret for indholdet af oktober udgaven af magasinet, som tilsyneladende kommer til at indeholde en reklame for den kommende Alexander Wang for H&M-kollektion.

Ifølge hollandske Vogue er de tre modeller på reklamebilledet fra teatrets, musikkens og filmens verden. De tre kunstneriske skønheder er alle iklædt enkle look med klare referencer fra sportens verden - helt i tråd med Wangs signaturiske æstetik. De tre outfits er i vores optik både stylish og anvendelige, og vi elsker de klare referencer til Alexander Wangs karakteristiske univers.

Du kan se flere look fra den kommende kollektion lige her - vi lover, det er fem minutter af din tid værd.

Vi glæder os som små børn, til at kollektionen kan købes fra midt november. Deler I mon vores begejstring over Alexander Wang og H&M-samarbejdet?