Fløjlsbløde negle

Ciaté har lavet endnu et hit til neglene, der er i butikkerne nu - Velvet!

Da vi først så Ciatés Velvet neglelak, vidste vi, at det var noget, vi blev nødt til at prøve: Den er fin, elegant og kommer i tre flotte farver: lilla, blå og grå.

Den er udviklet af Ciate’s kreative direktør Charlotte Knight med inspiration fra luksuriøse tekstiler fra modeverdenen. Resultatet er simpelthen så fint og du opnår en fløjlsagtig overflade på dine negle.

Vi har selv testet Velvet-lakken og har to ting at tilføje til ovenstående:

  1. Den er perfekt mat!
  2. Den er overraskende let at lægge på!

    Hvordan lægges den på?Læg et lag neglelak på dine negle. Tag herefter en finger ad gangen: Først et lag ekstra lak. Drys masser af fløjspulver på, mens lakken er våd og hold fingeren ind over den medfølgende bakke. Tryk det eventuelt let fast. Lad det tørre. Børst det overskydende væk med den medfølgende børste ned i bakken. Hæld det overskydende fløjlspulver tilbage i beholderen. Voila! Hvor kan jeg få den og hvad koster den?Velvet Manicure sættet koster 160 kroner og er i butikkerne nu! Både hos Magasin og Sephora (Fields og Illum). Et Velvet Manicure sæt indeholder 1 Ciaté neglelak, 1 beholder med fløjlspulver og 1 lille sort pensel - det hele kommer i en bakke, som du skal huske også at gemme.