© Victor Jones

Forlader Anna Wintour Vogue?

Det er svært at sige Vogue uden at nævne magasinets ikoniske chefredaktør, Anna Wintour. Men måske skal vi vænne os til det?

Anna Wintour, Vogues chefredaktør med den skarpe page og de mørke solbriller, har siddet på tronen hos det respekterede modemagasin i tre årtier. Men måske er hendes tid snart forbi?

En lang række kilder har oplyst til amerikanske Page Six, at Anna Wintour vil forlade sin stilling til sommer, efter hun har lagt sidste hånd på årets vigtigste magasinudgave: det berygtede september-nummer, som præsenterer efteråret og vinterens nye kollektioner.

Rygterne svirrer også om, hvem der i så fald skal overtage efter Wintour; ifølge Page Six er britisk Vogue's nyansatte chefredaktør Edward Enninful i kikkerten til stillingen, og således ville Enninful følge i Wintours fodspor på mere end én måde, da hun også forlod chefredaktør-stolen hos britisk Vogue til fordel for den amerikanske udgave.

En talsperson fra Condé Nast, der udgiver Vogue, udtaler til Page Six, at de “afviser disse rygter,” men tiden må vise, om modedronningen går af.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF