Ganni åbner pop up-shop i London

Ganni tester vandene i London og åbner en pop up-shop i storbyens østlige kvarter.

Godt nyt til alle, der har planer om at slå et smut forbi London i den nærmeste fremtid: Ganni tester vandene i London og åbner en pop up-shop i storbyens østlige kvarter.

Briterne er allerede glade for det danske brand, og stilikoner som Keira Knightley og Alexa Chung er blevet spottet i tøj fra Ganni, som de begge har kastet deres kærlighed over. Snart vil Londons fashionistaer kunne shoppe de mange fine styles fra Ganni i en petite pop up-shop på Redchurch Street i East London.

Fra rige teksturer og ikoniske print til girly silhuetter og feminine styles - de shoppelystne londonere vil kunne finde Gannis komplette AW14-kollektion i den bare 21 kvadratmeter store butik fra 14. august.

Efter alt at dømme bliver der tale om en butik, som kombinerer Londons charme og Gannis signaturiske æstetik i en intim og personlig sfære. Ganni blev grundlagt tilbage i 2000 med det simple mål at designe den perfekte hvide T-shirt. Siden da er adskillige Ganni-styles blevet kreeret, og Ganni er i dag et internationalt brand med fire årlige kollektioner. De, efterhånden mange, kollektioner er alle udarbejdet med afsæt i et ønske om at skabe flatterende items, der med en legende lethed appellerer til kvinder hver eneste dag.

“Når jeg som dansker tænker på London, så tænker jeg på indie-musik, energi og en smule 'frækhed'. Jeg forelskede mig i East London i 90'erne. Så den her butik er ligesom at komme hjem,” udtaler Ditte Reffstrup, Creative Director for Ganni.

Hvis du drømmer om en shoppetur til London, skal du ikke vente længe med at slå vejen forbi den nye pop-up butik - den lukker nemlig, efter planerne, igen om bare seks måneder.

Hvad: Ganni pop-up shop
Hvor: 30 A Redchurch Street, E2 7DP London
Hvornår: 14. august 2014