© Ganni x Ester Manas

Ganni lancerer størrelsesinkluderende kollektion i samarbejde med anerkendt brand

Kollektionen fejrer feminitet, selvtillid og bæredygtighed, og den er skabt i samarbejde med Ester Manas, som er en pioner inden for størrelsesinkluderende mode.

Ester Manas blev stiftet i 2019 og er allerede blevet nomineret til prestigefyldte priser for deres modige og inkluderende kollektioner – blandt andet LVMH-prisen, H&M Design Award og ANDAM Pierre Bergé-prisen. Inspireret af de powerfulde kræfter der kan opstå i et fællesskab designer Ester Manas tøj til stærke og glade kvinder – og det er også disse kræfter, der har været inspirationen bag samarbejdet mellem Ganni og Ester Manas.

"Vi er glade for at samarbejde med Ester Manas omkring dette spændende projekt. Begge brands deler en vision om at designe tøj til den selvsikre og stærke kvinde, og det afspejles i den kollektion vi sammen har skabt, som hylder femininitet og inklusivitet. Vi glæder og til at dele kollektionen med verden til sommer." — Ditte Reffstrup, Kreativ Direktør hos Ganni

Kollektionen består af fire kjoler, fire sæt af badetøj og to t-shirts, som er designet til kvinder i alle størrelser og former. Kjolerne omfavner kroppen og er designet til at vise huden frem, imens badetøjet har et legende udtryk. Et centralt element i kollektionen indgår blandt andet som print på de to t-shirts, og det illustrer logoerne for både Ganni og Ester Manas.

Størrelserne går fra EU32 til EU52 og materialerne omfatter certificeret økologisk bomuld, certificeret genbrugspolyamid og genanvendt polyesternet.

Kollektionen lanceres i løbet af juni og den vil være tilgængelig i udvalgte Ganni-butikker samt på ganni.com.