Ganni laver årets it-badedragt
© Instagram / @Ganni

Ganni laver årets it-badedragt

Med både Kendall Jenner, Gigi Hadid og Alexa Chung i fanskaren oplever det danske brand stor succes. Nu har Ganni også lavet årets it-badedragt

Skandinavien er i modeverdenen kendt for rene linjer, flot design og smukke it-girls. Danmark har også fået en fremtrædende plads på modelandkortet, som landet bag hygge-begrebet, der har spredt sig til store dele af både mode- og beautyverdenen.

Danske mærker vinder også i stigende grad frem på den internationale modescene, heriblandt Ganni, som blandt andet er blevet hædret af britisk Vogue og båret af Rihanna. Ganni står også bag sæsonens mest populære badedragt, som med sine farver og detaljer falder uden for årets ellers meget neutrale badetøjstrend.

Ganni-badedragten er resultatet af et samarbejde med luksuswebshoppen Mytheresa.com. Designet er feminint med både flæser, halterneck, bindebånd og et mønster i rød og sort.

Både Pandora Sykes, Laura Jackson og Laura Bailey er blevet spottet i Gannis badetøj, og magasinet Grazia.com har også dækket den danske strandbeklædning.

Hvis du også drømmer om at iføre dig badedragten til sommer, kan den erhverves for cirka 900 kroner på Mytheresa.com.

© Ganni