Ganni og New Balance lancerer nyt designsamarbejde

Ganni lancerer dette forår et nyt designsamarbejde med New Balance, hvor friske forårsfarver dominerer de velkendte sneakers.

New Balances klassiske kondisko er efterhånden uundgåelige i gadebilledet. De seneste år er brandets popularitet steget støt – og det gør nok ikke brandet mindre eftertragtet herhjemme, at de nu lancerer et nyt designsamarbejde med danske Ganni.

Samarbejdet tager form af to nyfortolkninger i forskellige farvekombinationer af den velkendte New Balance-model 2002R. Skoene er inspireret af 2000'erne med logoprint fra Ganni og er holdt i primært grå, creme og grønlige nuancer. Derudover lever kollektionen, ifølge en pressemeddelse om samarbejdet, op til New Balances Green leaf standard, hvilket betyder, at mindst 50 procent eller mere af det anvendte materiale på den øverste del af skoen er genanvendt.

"Jeg er kæmpe fan af New Balance, og jeg har altid gået i dem. NB 2002R-modellen passer virkelig godt ind i den københavnske måde at klæde sig på – vi cykler eller løber altid et eller andet sted hen. Denne sko er det perfekte mix af funktion og mode. Det er en kæmpe ære at sætte Gannis spin på en ikonisk New Balance-sko, og vi er super glade for at kunne skabe den med så meget innovation og genbrugsmaterialer," udtaler Ditte Reffstrup, kreativ direktør hos Ganni, i pressemeddelelsen.

Du kan få fingre i designsamarbejdet fra 13. april, hvor skoene vil blive forhandlet hos Ganni.com og NewBalance.com samt i udvalgte Ganni- og New Balance-butikker.

Prisen for et par af de nye sneakers er 1.020 kroner.

Håndplukket til dig