Gigi Hadid er blevet designer

Den ultimative Tommy Girl skal designe for Tommy Hilfiger. Læs om kollektionen her

Tommy Hilfiger har netop offentliggjort, at den smukke model, Gigi Hadid, skal være ny brandambassadør for Tommy Hilfiger women’s til efteråret 2016.

Titlen som brandambassadør indebærer ikke bare, at Gigi Hadid skal repræsentere tøjet, hun skal også, i samarbejde med Tommy Hilfiger, designe sin første capsule-kollektion.

Kollektionen vil bestå af sportstøj, sko, ure, solbriller og en helt ny parfume, der skal fejre Gigi Hadids moderne stil og Tommy Hilfigers forståelse for klassisk amerikansk coolness.

Om valget af Gigi Hadid som brandambassadør udtaler Tommy Hilfiger:

“Hun er indbegrebet af nutidens 'Tommy Girl' – hun har en tiltrækkende og skinnende personlighed, hun er altid optimistisk, og hendes stil er selvsikker, ubesværet og cool."

Gigi Hadid og designer Tommy Hilfiger.

Gigi Hadid selv, er også meget beæret over samarbejdet og udtaler:

“Jeg synes, vores kollektion er en fejring af den ikoniske Tommy-livsstil, og den blander lidt af alt: Der er de hippe/elegante stilarter, der er sporty streetwear, og stilarter, der er drengepige-agtige med en tendens til det pigede."

På Costume.dk glæder vi os meget til at se og ikke mindst dufte til kollektionen, der kommer ud til efteråret 2016 i udvalgte butikker og online på Tommy.com.

MERE FRA COSTUME