H&M indtager Højbro Plads

Kom tæt på H&M's Conscious-kollektioner, hør Wafande & Kaka spille og vind billetter til Roskilde Festival

Du har i lang tid kunne aflevere en pose med dit brugte tøj i H&M's butikker og til gengæld få en rabatvoucher, men har du nogensinde tænkt over, hvad der sker med alt det tøj, som du indleverer? Og hvad det betyder, at nogle af H&M's kollektioner har fået et Conscious label? I forbindelse med Sharing Copenhagen indtager H&M Højbro Plads 23. - 25. april og vil blandt andet vise, hvad der sker med det indleverede tøj samt vise forskellige Conscious-styles fra både almindelige og specielle Conscious-kollektioner.

Du kan selvfølgelig i den sammenhæng også komme forbi og aflevere poser med dit brugte tøj og til gengæld få en voucher per indleverede pose, ligesom i butikkerne - dog maks to vouchers per kunde per dag.

Programmet
Hver dag kl. 16, vil der være musik - onsdag og torsdag med DJs, og fredag spiller Wafande og Kaka. Desuden vil det via en konkurrence være muligt at vinde billetter til Roskilde Festival 2014, hvor bæredygtighed er omdrejningspunkt for både H&M og Roskilde Festivals aktiviteter.

H&M er derudover også involveret i den internationale bæredygtighedskonference, Copenhagen Fashion Summit, der afholdes i Opera Huset torsdag 24. april. Herfra kan du på Costumes Instagram (@costumedk) følge Christina Jørgensen fra H&M's presse- og kommunikationsafdeling, når hun overtager vores Instagram i en #torsdagstakeover.