Henrik Vibskov og Poul Gernes for Red Barnet
© Henrik Vibskov

Henrik Vibskov designer for Red Barnet

Henrik Vibskov og den kendte kunstner Poul Gernes har designet en serie af tøj med grafiske motiver til fordel for Red Barnet

For andet år i træk har designeren Henrik Vibskov valgt at støtte Red Barnet. Denne gang i samarbejde med kunstneren Poul Gernes, der blandt andet er kendt for sine farverige, grafiske motiver.

Med en serie af økologiske T-shirts, sweatshirts og muleposer til både børn og voksne går al overskud fra salget direkte til Red Barnet. På både T-shirt og mulepose findes et udsnit af et af Poul Gernes malerier, men man kan også vælge en sweatshirt i Vibskovs eget design.

#savethechildren

Med de tre hashtags #savethechildrenselfie, #VibskovGernesRedBarnet og #everychild håber Vibskov på at udbrede det gode budskab om at hjælpe børn i nød og skabe opmærksomhed omkring kampagnen.

“Jeg som person kan ikke stoppe det, men vil igennem dette projekt prøve at gøre en bare lille ydmyg forskel. Det er vigtigt, at vi hjælper folk, der befinder sig i eller flygter fra krig og kaos – især børn. Uanset politisk standpunkt, bør vi alle være enige om, at de skal have trygge vilkår.”

Alle styles forhandles fra klokken 10 i dag på Everychild.bigcartel.com.

Henrik Vibskov og Poul Gernes for Red Barnet
© Henrik Vibskov
Henrik Vibskov og Poul Gernes for Red Barnet
© Henrik Vibskov