Her er den mest likede brudekjole nogensinde
© Instagram / @ivan_gunawan

Her er den mest likede brudekjole nogensinde

Med mere end 170.000 likes på Instagram er Intan Azzahras skrud den mest likede brudekjole til dato. Se kjolen, der er en prinsesse værdig

Budgetvenlige brudekjoler vinder frem, og både Topshop, Asosog Lipsy har lanceret kollektioner med hvide drømmekjoler. Den mest populære brudekjole på Instagram er dog ikke at finde blandt highstreetkædernes udgaver, det er derimod en haute couture-kreation skabt af den indonesiske designer Ivan Gunawan.

Brudekjolen blev kreeret til en indonesisk brud ved navn Intan Azzahra, der sammen med sin mand holdt et eksklusivt eventyrsbryllup.

Ivan Gunawan har delt detaljerede billeder af kjolen på Instagram. Den er designet med lange ærmer og lavet i hvid silke, der er dekoreret med fine perler. Nogle steder kommer brudens hud til syne under et tyndt lag stof og andre steder er det en sart lyserød farve, som skinner igennem det detaljerede design. Intan Azzahra bar desuden en perlebesat krone, mens brudgommen var iført et uniformslignende outfit i pastelfarver pyntet med diamanter. Bryllupsbillederne har allerede over 170.000 likes på Instagram.

Det er ikke første gang, at en designer skaber en kjole, der minder om et eventyr. I februar delte designeren Michael Anthony billeder af en ny kollektion med brudekjolerinspireret af Disney-prinsesser.

Se et udvalg af bryllupsbillederne og Intan Azzahras kjole herunder.