Hermès og Apple teamer op

Luksusbrandet Hermès har sammen med Apple kreeret en ny one of a kind-kollektion af ure. Se resultatet her

Hvad sker der, når Hermés' designæstetik og signaturiske brug af luksuriøst læder møder Apples cutting edge digitale teknologi? Svar: Noget virkelig godt!

I går annoncerede Apple, at virksomheden har teamet up med det prominente modehus, Hermès, for at producere en kollektion af armbåndsure i læder. Og lad os bare sig det, som det er: Et drys Hermès-magi har kun gjort noget godt for det hypede Apple-ur.

Selvom de to brands umiddelbart virker ret forskellige, er det et gennemgående fokus på at kreere produkter af højeste kvalitet, der binder Apple og Hermès sammen:

“Hos Hermès stræber vi efter at give vores kunder elegante, kreative og funktionelle objekter, de kan bruge i deres hverdag,” fortæller den kreative direktør hos Hermès, Pierre-Alexis Dumas, ifølge Crfashionbook.com og fortsætter: “Hvilken mere tidsvarende og relevant måde at udtrykke dette ønske, end dette samarbejde med Apple? Vi (de to brands, red.) er meget stærkt forbundne gennem de samme grundtanker og principer. Som hest og karet; det perfekte team."

Kollektionen kan købes i udvalgte Apple- og Hermès-butikker, samt i en håndfuld andre butikker verden over, fra 5. oktober 2015. Priserne ligger fra cirka 7.300 til cirka 10.000 kroner, og urene kan fås med enten enkelt rem, dobbelt rem eller en ekstra bred rem.

Urene er alle lavet i rustfrit stål og luksuriøst Berenia-læder, og du kan se alle varianter fra kollektionen lige her.