Hvor meget ville du give for en Moschino Barbie?

I sidste uge så Moschinos Barbie dagens lys – nu er dukken totalt udsolgt og sælges for mere end 5.000 kroner på Ebay.com

I sidste uge demonstrerede Moschinos chefdesigner, Jeremy Scott, endnu engang, at han er modebranchens største legebarn, med lanceringen af en eksklusiv Barbie-dukke.

Moschinos nye dukke er resultatet af et samarbejde med legetøjsfabrikanten Mattel, og modehusets Barbie er selvfølgelig stylet i Moschino fra top til tå.

Moschino præsenterede en Barbie-inspireret capsule collection ved SS15

Den moderigtige Barbie blev solgt for omtrent 1.040 kroner fra ny, og fans af modehusets havde skrevet sig op på blandt andet Net-a-porter.com, for at sikre sig et eksemplar.

En time efter dukken blev sat til salg, kunne forhandlerne melde udsolgt, men nu kan den derimod købes på Ebay.com til skyhøje priser, som topper omkring 5.500 kroner.

Selvom prisen er overvældende, kommer efterspørgslen på Moschinos Barbie ikke som en stor overraskelse, da Jeremy Scott har sans for at skabe hype omkring sine produkter – og hans design spottes altid på gaden, da modehusets fans tæller de helt store streetstyle-darlings, såsom Anna Dello Russo.

Hvis du har forelsket dig i Moschinos Barbie, er der håb endnu – dog ikke som dukke, men som T-shirt, da Moschino har kreeret to design i voksenstørrelse med deres Barbie.

Du kan finde de to T-shirts på Net-a-porter.com.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF