Illum kåret til et af verdens mest spektakulære stormagasiner

Illum er ikke bare populær herhjemme, det store udland elsker også det danske shoppingparadis så meget, at de har vundet en prestigefuld pris

Det populære danske stormagasin Illum er ikke kun eftertragtet herhjemme som et sandt shoppingmekka, det store udland har også fået øje på det ekstravagante storcenter i København.

Det anerkendte New York-baserede magasin, Travel + Leisure, har nemlig netop udnævnt Illum som et af verdens mest spektakulære stormagasiner.

Dette er et kæmpe skulderklap, og føjer Illum til en meget flot liste, som ligeledes indeholder stormagasiner som Le Bon Marché i Paris, Saks Fifth Avenue i New York og Harrods i London.

Travel + Leisure har i alt udpeget 14 førende internationale shoppingsteder, som er lidt udover det sædvanlige, og har blandt andet valgt Illum på grund af husets smukke interiør, som passer godt sammen med dets skandinaviske ophav.

Udover at kunne glæde sig over denne flotte kåring, kan Illums mange gæster glæde sig til stormagasinets nyeste skud på stammen. Illum har nemlig netop slået dørene op til et helt nyt lingeri og swimwear-mekka på 2. etage.

Den nye lækre afdeling har samlet Danmarks bedste udvalg af internationale luksusbrands, heriblandt mærker som La Perla, Max Mara, Stella McCartney og Calvin Klein – og inden længe også en skøn Agent Provocateur-shop.

Denne nye åbning er blot endnu et led i relanceringen af Illums 4.000 m2 store sko- og modeunivers til kvinder, hvilket må siges igen at understrege Illums status, som en af Skandinaviens vigtigste shoppingdestinationer.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG