Inwear x Helena Christensen

To store danskere, Inwear og Helena Christensen, er gået sammen i et nyt design-collab. Læs mere og se udvalgte billeder fra kollektionen her

Inwear, som har været en etableret del af den danske modeverden i mere end 40 år, præsenterer nu et nyt designsamarbejde med den talentfulde og kreative danske supermodel, fotograf og stilikon Helena Christensen.

Den første Inwear by Helena-kollektion kan købes fra midten af oktober 2015 som en del af brandets vinterkollektion for 2015. Helena har designet 20 forskellige styles, der afspejler Inwears klassiske feminine og velklædte designs, der møder Helenas kunstneriske sans for stil og design.

For Helena Christensen har designet af kollektionen for Inwear været et spændende og dynamisk nyt projekt:

“Jeg føler, at samarbejdet er en fordel for begge parter, da jeg kan tilføre Inwear en personlig dimension, og Inwears designteam kan lære mig meget mere om designprocessen. Et af mine første jobs som model var netop for Inwear, og nu arbejder jeg for dem igen, men på en ny og interessant måde. Det giver god mening og føles rigtig godt“, siger Helena Christensen.

Inwear by Helena fås i butikkerne samt på Inwear.com fra midten af oktober 2015.

Se nogle af de fine billeder fra kollektionen herunder.