Ivy Copenhagen er det nye jeansmærke, du skal kende

Den talentfulde og erfarne designer, Henriette Pieszak, har netop lanceret Danmarks nye jeansmærke, Ivy Copenhagen. Læs alt, hvad du skal vide, her

Henriette Pieszak er kvinden bag det nye danske denim-brand, Ivy Copenhagen, som blev lanceret under den københavnske modeuge i starten af februar.

Henriette Pieszak, som er CEO og kreativ direktør hos det eftertragtede brand Pieszak, har 20-års erfaring med jeans-design. Hun ønsker med Ivy Copenhagen at skabe smukke og lækre jeans, hvor kvalitet og godt håndværk skinner igennem.

Derudover skal Ivy Copenhagen henvende sig til en yngre målgruppe af stilbevidste og ambitiøse piger med ben i næsen og klare holdninger.

Netop derfor er den smukke danske model og it-girl, Veneda Budny, ansigt for mærket, fordi hun er indbegrebet af den pige, som Henriette Pieszak har haft i tankerne, da hun skabte Ivy Copenhagen:

”Veneda har cool-faktor og repræsenterer præcist den pige, vi gerne vil ramme med Ivy Copenhagen. Hun er en co-creator, som har en holdning til mode og personlig styling, som også kan lide at udtrykke sig gennem fotografi og journalistik.

Vi glæder os til at løfte sløret yderligere for både kollektion og brand.”

De første Ivy Copenhagen-styles vil blive solgt fra april i år i udvalgte butikker og på Ivycopenhagen.com.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!