Jane Kønig x Magnetic

Kom med os, når vi dykker ind i Jane Kønigs smukke univers gennem den fineste video og en Q&A med kvinden bag de populære smykker

Hvis du følger med i de danske modenyheder, er det nok ikke gået dig næsen forbi, at den dygtige, danske guldsmed Jane Kønig i sidste uge fremviste sin nyeste kollektion Magnetic med et brag af en lancering.

Som navnet antyder, består kollektionen af øreringe med magnetisk lukning, og de cool øreringe findes i forskellige farver og størrelser, som gør det muligt at ‘mix and match’ og danne sit eget udtryk.

Den flotte kollektion kom ikke alene. Magnetic-kollektionen kom sammen med en fængende (must see-)video, som tager dig med ind i Jane Kønigs univers, hvor det feminine møder det rå.

Se både videoen og en eksklusiv Q&A med kvinden bag herunder.

Q&A MED JANE KØNIG

Hvad er tankerne bag den nye ørering?
“At lave en ørering der sparker røv – med fuld knald på regnbuens farver – og så kan du sætte den, hvor du vil på dit øre uden at være piercet.”

Hvilke materialer er den nye ørering lavet af? “Det er cirkoner-sten og sølv med magneter.”

Hvad er dens funktion? “Den sidder fast med magneter, som derfor giver frihed i brugen af den.”

Hvad kan du specielt godt lide ved den nye ørering? “Den har noget diamondlook, og ses på hundrede meters afstand, og lægger op til fest. Der er ballade over den.”

Hvor mange forskellige farver kommer den i? “Foreløbig er den i blå, rosa, hvid, gul, grøn og orange.”