Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vi må desværre vente i spænding på at se hele Jimmy Choo-kollektionen for H&M. Men vi har fået et smugkig på disse sko, og vi må bare konkludere, at det  tegner godt.

Jimmy Choo designer også tøjkollektion for H&M

Du kan shoppe den perfekte festgarderobe, når Jimmy Choo sender sko, tøj og accessories for H&M i butikkerne til efteråret

Vi jublede, da vi for nyligt fik at vide, at Jimmy Choo skulle designe en sko-kollektion for H&M. Og nu må vi endnu engang hoppe rundt af glæde, for det er netop blevet offentliggjort, at Jimmy Choo også designer en kollektion med tøj og accessories for H&M.
I kollektionen ses blandt andet detaljer som krystalsten, nitter og dyreprint.
Jimmy Choos grundlægger, Tamara Mellon, siger om kollektionen:
“Jimmy Choo-kollektionen for H&M er fuld af festlige unika-items med en tilgængelig og glamourøs identitet, der er fremstillet i stilfulde materialer og understreges af farver og pynt. Mit ønske for dette unikke samarbejde har været at skabe en kollektion, der appellerer til den unge og trendy kunde, der er modebevidst og har en selvstændig attitude”.
Kollektionen vil blive solgt i udvalgte H&M-butikker fra 14. november.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev